SE UCH

MILINGTON'S SHAMROCK AF BECKIS

"Milton"

Vår älskade Milton, även kallad "Härryda Hjorten" samt "Minipolis", lever idag som lycklig pensionär tillsammans med resten av vårt hemmateam och våra "barnbarn" som titt som sätt är på besök. Milton är en pratsam, glad men bestämd herre på 12 + som alltid gått sin egna väg, och varit tydligt med att talat av vad han och inte vill. 
Skall han ut, så ropar han vid ytterdörren, och skall han in så ropar han igen ...
Gömmer du hans ben, så sniffar han snabbt upp det, och talar om att han avslöjat gömstället .....  På  för då ska du "bjuda upp" honom till sängen...  men är man den förstfödda så är man :-)  lite bortskämnd, och så gör man lite som man vill... Man kan ju inget annat än att älska denna färgstarka, pratsamma kille. 
 

Under Miltons yngre år var han aktiv tillsammans med Malin på lydnadsfältet, då de gemensamt försökt sig på både agility och lydnad. Malin upptäckte ganska snart att att detta inte var något för Milton, och vi började se oss om efter ett annat intresse. 
Sensommaren 2006 gjorde Milton sin debut i utställningsringen, vilket gick över all förväntan! Det var även då Malin visade hund för första gången i "barn med hund". Och på den vägen är det....  Milton ställdes ut år 2006 - 2012. En av hans highlights var när han blev 2'a i öppenklassen på den stora Champion De France utställningen i Paris 2011, samt när han blev BIR bägge dagarna på My Dog 2012.
 

Vi kan inget annat än att säga att Milton haft en fantatisk kärriär som utställningshund, trots sina 44 cm,  och vi är mycket stolta över honom.  Milton blev början på en fantastisk resa som håller på än idag <3 


 

Milton winning 2 x BIR i Januari 2011
Milton winning 2 x BIR i Januari 2011
Miton 2010
Miton 2010

Bord/Född: 9 Mars 2006 

 

"Kyang's Gan-Dar"

"Scapegrace I'm The One "

 

Eyes: UA, Hips: B/C,
PLL: xxx, NCL: Fri
Tricolor: 44 cm

BOB & BOS WINNER 

CACIB WINNER &  CAC WINNING

CK/ EXCELLENT WINNER
BOS JUNIOR & PUPPY

 

6 TOP WINNING TT 2009
7 TOP WINNING TT 2011